A fodrászom ajánlott eladó házat

Van nekem egy nagyon jó fodrászom, Erika. Nagyon kedves, megbízható és nagyon profin dolgozik. Ki merem jelenteni, hogy talán ő a legjobb fodrász Budapesten. Erika nem csak a frizurákhoz ért, hanem sok minden máshoz is. Jó tanácsokat szokott nekem adni. Még a szerelmi ügyeimet is meg tudom vele vitatni. Nagyon tapasztalt és bölcs. Ez meg is látszik, ugyanis vagy legalább tíz évvel idősebb nálam. Egyik nap, mikor éppen mentem hozzá, kérdezgette, hogy mi újság, hogy vagyok.

 • Jól, csak mostanában annyi stressz ért. Azzal foglalkozunk, hogy el akarjuk adni a házunkat, és újat venni helyette. De egyszerűen nem tudjuk, hogyan is kéne. Az a környék, amire költözni szeretnénk viszont nagyon drága. Így nem tudom, hogy megéri-e.
 • Megértem, kedvesem… – nyugtatott meg Erika. – Ez nehéz ügy. Vannak, akik évekig keresgélnek, vannak, akik rögtön találnak, mikor mi akartunk új házba költözni, az is először nagyon macerásnak tűnt, de aztán hamar megoldottuk.
 • Hamar megoldottátok? Igen azt láttam, hogy ti nagyon jó környéken laktok, és a házatok is gyönyörű.
 • Köszönöm!
 • Na de mégis hol találtátok és hogyan?
 • Nem fogod elhinni, de egy apróhirdetéses oldalon. És ott adtuk el a miénket is!
 • Micsoda?! Hát ez tényleg elég hihetetlenül hangzik. Mégis hogyan?
 • Te még sosem próbáltál azon venni és eladni?
 • Nem, még soha! Úgy aggódok, hogy mi van, hogy ha átvernek!
 • Hát, manapság ez már nem olyan egyszerű. Mármint átverni valakit. A legtöbb oldalon csaló szűrő rendszer működik, a nextapro.hu-n is, ahol mi találtuk az álomotthont a sok eladó házas hirdetés között! Egy csomó pénzt tudsz így spórolni, például azáltal is, hogy nem kell jutalékot fizetned!
 • Wow! Na, ez speciel, igaz.
 • Mondom én! És a hirdetés feladás és böngészés is nagyon egyszerű! Pár perces feladat. Én mindenképpen először ezt az utat járnám végig.
 • És gondolod, hogy a nextapro.hu-n becsületes emberek hirdetnek?
 • Erre soha senki és semmi nem fog biztos, 100%-os garanciát adni. Viszont a nextapro.hu-n van egy olyan cikk, ahol a biztonságos adásvételről írnak. Itt olyan tippekkel látnak el, mint például, hogy sose utalj előre, és mindig kérj több képet a hirdetőtől. Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, akkor biztosan nem leszel átverés áldozata!
 • Köszi, Erika. Elolvasom mindenképp. És utána kipróbálom a hirdetés feladást és eladást.

Erikának mindig jó ötletei és tanácsai szoktak lenni, és általában nem járok rosszul, ha megfogadom őket. Így miután elkészült a csodálatos frizurám, hazamentem és nekiláttam a lakásvételnek. A nextapro.hu egy szolid, letisztult felület, ahol tényleg sokkal könnyebb a keresés. Nincsenek idegesítő reklámok, hirdetések, és egészen könnyen kezelhető. Sem a böngészéshez, sem a hirdetés feladáshoz nem kell regisztrálni, hiszen az első hirdetés feladásakor az oldal generál egy fiókot, ahonnan onnantól kezdve könnyű kezelni a hirdetéseket, üzeneteket. Először rákattintottam a házakra, és a szűrők segítségével tudtam szűrni a környéket, árat, méretet, stb. … Egész sok találat jött ki, nagyon meglepődtem, és mind korrekt ajánlatnak tűnt. Amikor hazajött a férjem, elmondtam neki, hogy mit találtam, neki is tetszett az ötlet, így kiválasztottunk pár hirdetést, ami mindkettőnknek tetszett és írtunk a hirdetőknek.

Aztán pedig elhatároztuk, hogy bizony nekünk is nem ártana feltölteni hirdetést az eladó lakásunkról, hiszen minél előbb szeretnék megszabadulni tőle. A hirdetés feladás nem volt nehéz, hiszen különböző segítségeket, tippeket nyújtott az oldal, és a képfeltöltés is csak pár kattintás volt. Miután feltöltöttük a hirdetést, pár óra múlva már jöttek is érdeklődők. És a mi érdeklődésünkre is kaptunk választ. Ezeket az üzeneteket pár telefonhívás követte, és a következő héten már mentünk is házat nézni. Illetve jöttek is már hozzánk. Nagyon örültünk, hogy így beindult az üzlet, és pár hét múlva meg is kötöttük a szerződéseket. Mindenki rendes volt, az is, akitől vettük a házat, az is, akinek eladtuk a miénket. Semmi panaszom nem lehet az ügyben. Erikának tényleg igaza volt. A 21. században ez már ilyen egyszerű!