A fodrászom fia

Szerencsém van a fodrászommal, mivel az extravagáns kéréseimet is személyre szabva teljesíti. Egy volt középiskolai osztálytársam anyukájáról van szó így elég régóta ismerjük egymást, és szívesen mesél fiának újabb és újabb agymenéseiről.

A legfrissebb sztori, amit elmondott nekem, hogy motort szeretne vásárolni a srác, amiről a szülei hallani se akarnak. De hiába, a srác beiratkozott egy motoros-iskolába és már majdnem el is végezte a képzést és elkezdte megvásárolni a motorozáshoz szükséges kellékeket, hogyha majd egyszer sajátja lesz, ne akkor kelljen beszerezni őket.

Elsőként egy motoros csizmát újított be, amiben utána napokig úgy járkált a lakásban, mint egy cowboy. Mivel szerette volna megszerettetni a szüleivel ezt a hobbiját és kicsit megismertetni, ezért együtt nézegették az interneten a különböző felszereléseket, hogy ezzel is egy kicsit felkeltse az érdeklődésüket. A fodrászom se gondolta volna. hogy ennyi féle motoros csizma létezik, sportos, kifejezetten túrázáshoz és rendes hétköznapi cipő is.

Kicsit sikerült megnyugtatnia őket, mert látták, hogy nagyon sokfajta védőfelszerelést lehet már kapni, amik nagyban hozzájárulnak a biztonságos motorozáshoz, ezért csökkent a szülők ellenállása is. Látták, hogy a srác egyre nagyobb lelkesedéssel beszél róla és behatóan tanulmányozza a témát, így letettek arról, hogy eltántorítsák az ötlettől.

Azóta több motoros kelléket is megvásárolt a fia, de mivel még nem költözött el, ezért ezek a szerzemények egyelőre a szobája polcait díszítik. A fodrászom pedig jókat mosolyog rajta, milyen szépen díszíti ki a szobáját.