Elektromos padlófűtésről tanultam a fodrásznál

Ki gondolta, hogy a nők is értenek a padlófűtéshez?

Na, persze nem profi szinten, de annyira mégis, hogy nekem el tudták magyarázni, hogy milyen padlófűtést csináltassak a nappalimba. A dilemmámat az okozta, hogy nem olyan régen tetettem le a vadonatúj parkettát, és nagyon nem akartam volna alóla feltörni az aljzatot. Én már le is mondta róla, de tegnap lementem a fodrászhoz, és mit ad Isten, a lányok pont az elektromos padlófűtésről beszélgettek. Nem is hittem a fülemnek, hogy milyen szakértelemmel beszélt róla. Meg is kérdeztem tőlük, hogy honnan tudnak ennyit a padlófűtésről, erre megmondták, hogy nem olyan régen a fodrászatban fűtést kellett cserélni, és megtalálták a legszuperebb megoldást. Elektromos padlófűtést szereltek be, de nem ám akár milyet. Olyan amorf fűtőszálat, amely sugárzott hővel melegít, így sokkal jobb hőérzetet ad. a beszereléséhez pedig nem kell szétbontani az egész mindenséget, elég szépen felszedni a padlóburkolatot, és betenni alá. Törni, zúzni nem kell egyáltalán.

Amire a legkíváncsibb voltam, hogy parketta alá be lehet-e tenni. Féltem, mert a hatalmas hő tönkreteheti az új parkettát, ami megmondom őszintén, nem esne jól. Kiderült, hogy nagyon alacsony, 30 fokos üzemi hőmérsékleten melegít, ezért nem tesz tönkre semmilyen felületet. Tehát egyáltalán nem lehetetlen a padlófűtés parketta alá.

Nem gondoltam, hogy lehet ezt még fokozni, de azt is elmondták, hogy a beszerelés egy nap alatt elkészül. Reggel jönne, este mennek, és már kész is van minden. Persze, a burkolat lerakásáról nekem kell gondoskodnom, de ez teljesen természetes. Nagyon fura volt, hogy ilyen hamar kész, de kiderült, hogy annak köszönhető, hogy nagyon pontos kalkulációt csinálnak egy helyszíni felmérés során, így minden előre ki van gondolva, minimális a hibázási lehetőség.

Nagyon megmozgatta a fantáziámat ez a fűtés, ezért mindenféleképpen fel fogom venni a kapcsolatot az Elektromos Fűtés Kft profi szakértőivel. Csak egy visszahívást kell kérnem a weboldalukon, és ők fognak engem felhívni. Szeretem, mikor ilyen profin zajlanak egy cégnék a dolgok. Azt pedig még jobban, mikor egy váratlan helyen, egy váratlan helyzetben oldódnak meg a gondjaim!