Elképesztő sztori a fodrászatban

A csajokkal sokat járunk fodrászhoz és rengeteg olyan sztorim van, amit a fodrásznál hallok. Múltkor például elképesztő sztorit mesélt Ági. Mondta, hogy a nyaralójuk kigyulladt pár hete és a tűzoltók rutinjának köszönhetően csak az alsó szinten voltak károk. Zárlatos lett egy vezeték, ez okozta a tüzet.

Lehet tudatlannak tűnök, de nem is tudtam, hogy ilyenkor a tűzoltók a lehetséges gázpalackok után keresnek, nehogy az berobbanjon és még nagyobb károkat okozzon. Ágiéknál volt is gázpalack, amit sikeresen kimenekítettek a tűzoltók, mielőtt az berobbanhatott volna. Mesélte Ági, hogy nemrégiben kezdtek el rendelni oda gázpalackot a párjával egy nagyon jó helyről, mivel jó áron adják ott, illetve megbízható a cég. Az úr, aki ezzel foglalkozik, 17 éve űzi az ipart, mindig minden kérdésre készségesen válaszolt, kimerítő válaszokat ad és sok tanácsot, tippet is egyaránt.

Jó is, hogy szóba jött ez a téma a fodrászatban, mert így ki tudtam faggatni Ágit, hogy honnan rendelik a gázpalackot, mivel a hétvégi házunkba nekünk is nagy szükségünk van gázpalackra, és még nagyobb szükségünk van egy megbízható helyre, ahonnan ezeket be tudjuk rendelni nagyobb tételben és el tudjuk vinni a hétvégi nyaralónkba. Ági meg is adta a honlapcímet, ami a gazpalackfutar.com volt, és azonnal tudtam, tökéletes lesz, ha innen rendelünk gázpalackot.