Fodrászat után csomagátvétel otthon kényelmesen

Egyre népszerűbbek a férfi fodrászatok, ahol nem csak hajvágással, de a szakáll megigazításával és vágásával is foglalkoznak. Nagyon tetszik ez a régmúltból visszanyúló hagyományos csak férfiakkal foglalkozó fodrászat, ezért úgy döntöttem, hogy ellátogatok én is egy ilyen fodrászatba, ahol megigazítottam a hajamat és a növekvő szakállam. Mindenképpen divatos formákat szerettem volna, mint a két területen, úgy, hogy közben az irodai légkörben és az üzleti világban is helyt tudjak állni, ott ne legyen kirívó csak éppen nagyon ápoltnak tűnjön. A fodrászmester neki is látott, és csodás összképet alkotott a hozott anyagból, rendkívül gyors is volt, mivel előre szóltam neki, hogy sietnem kell ugyanis érkezik egy csomagom, melyet a futár a lakásomhoz fog szállítani, és időre a megadott időpontban otthon kell lennem.

Miközben vágta a hajam, elmeséltem neki, hogy a sietség oka nem más, mint hogy rendeltem az internetről, egy remek cégtől, egy férfi aktatáskát. Úgy gondoltam, hogy eljött az idő, hogy megkomolyodjak, és a komolyság és magabiztos megjelenés mellett férfi aktatáskára lesz szükségem.

A férfi aktatáska egy meghatározó eleme az üzleti életben jártas férfinak. Névjegyévé is válhat egy jól kidolgozott, és jó minőségi bőrből készült táska. Egyfajta pozitív kép kialakításához is hozzájárul a férfi aktatáskája, mivel az első benyomás minden esetben fontos, akár partnerekről vagy új partnerek megnyeréséről beszélünk. Amint belép valaki az ajtón az első gondolat, mindig fontos, és meghatározó lesz a fejekben és ha az egy rossz kép, onnan nehéz nyert helyzetbe kerülni. Ám, ha ez a kép a férfi aktatáska segítségével pozitív, mivel látják, hogy ennek az embernek van stílusa, ad magára, összeszedett és egymáshoz illőek a kiegészítői, már a tárgyaló felek arra is asszociálhatnak, hogy a munkájában is ilyen összeszedett és precíz emberrel állnak szemben, akivel jó lesz szerződni.
Ezen gondolatmenet vezetett, ahhoz, hogy férfi aktatáska vételére szánjam rá magam. Néztem az interneten rengeteg félét, mindenképpen barna árnyalatban gondolkodtam, és igazi bőrben, mivel az is egyfajta minőségre való odafigyelésre utal. És gy szép, jól megmunkált bőr táskánál nincs is látványosabb. Tehát ahogy folytattam a beszámolómat a fodrászomnak, aktatáska feltérképezésbe kezdtem, amit tudtam még, hogy két rekeszre felosztottat szeretnék, mivel abban a két kisebb rekeszben könnyebb megtalálni a benne elhelyezett iratokat vagy pénztárcát, kocsikulcsot. Megfogalmaztam ezeket a kritériumokat és akkor szembe jött velem az interneten, egy csodálatos táska. Alig kellett időt ráfordítanom, mert az oldal annyira könnyen kezelhető, és csodás képekkel vannak ellátva a termékeket. A termékre kattintottam, ahol láttam, hogy több -féle színből is tudok választani, mind barna volt. Gondoltam, hogy most vagyok elveszve, hogyan is fogok választani három barna árnyalatból, a cég, hogy vásárlóik dolgát megkönnyítse, és vásárlósára ösztönözze őket, mint a három színárnyalatról mellékelt képeket, így tudtam váltogatva összehasonlítást végezni, hogy melyik darabot is válasszam végül. Némi fényes hatásra is gondoltam, amikor férfi aktatáskát kezdtem keresni, és lám, ennél a cégnél- a bőséges termékkínálatuk miatt- még ez a feltételem is teljesült. Szuper gyorsan is megrendeltem, és még kiszállítási kedvezményt is kaptam, olyan formában, hogy egy bizonyos összeg felett a cég biztosítja vásárlóik számára az ingyenes kiszállítást. Nagyon megörültem, hogy én is beleesem ebbe a kritériumrendszerbe, mivel az én rendelésem eme értékhatár felett van. Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam, a fényes, barna, marhabőr aktatáskámat, és segítségével még magabiztosabb lehessen az üzleti tárgyalásaimon. Csak ajánlani tudom a céget, mivel remek minőségű termékeket forgalmaz, nem csak aktatáskákat, hanem egyéb bőr kiegészítőket, pénztárcát, illetve női bőr táskák tárháza is a készletük részét képezik. Meg is adtam ott a cég elérhetőségét, mert annyira jó szívvel meséltem a cégről, hogy más is kíváncsi lett a termékkínálatukra, ha már ilyen nagyszerű árukészlettel rendelkeznek, mely ha megrendelés után esetleg nem tetszene, akkor visszaküldéssel élhet a megrendelő.

A kiszállításról e-mailes értesítést kaptam, úgyhogy azért is kértem a fodrászomat, hogy amennyiben tud végezzen adott óráig, hogy haza tudják érni és kezemben tarthassam az álom táskámat.