Hajvágást mindenkinek, akár otthon is a flottakezelő segítségével!

Gyerekkorom óta tervezem, hogy saját vállalkozást indítok cimborámmal karöltve. Mivel általában én voltam az ambíció és ő a tudás, ezért várnunk kellett addig, amíg el nem döntötte, hogy mihez akar kezdeni. Hosszas évek teltek el, agyalások, mi lenen az, ami biztosan jó befektetés lesz és jövőben meg fog térülni. Végül fodrász lett haverom, így maradt a fodrászüzlet és abból majd egy szépség komplexum kialakítása!

flottakezelő
flottakezelő

Most még csak kiscipőben jár az üzlet, de nem szenvedünk hiányt a vendégekben, mert tökéletes üzleti tervünk kialakítása után, a becsalogatott kuncsaftokat, cimborám remek stílusa visszajáró vendégekre varázsolja. Már 3 munkatársat is felvettünk és majdnem az áraink is a triplájuknál járnak, mint kezdetekben, de még így is töretlen a siker. Így már kezd tőke összegyűlni arra, hogy egy flottakezelő segítségét vegyük igénybe, hogy minden alkalmazottnak legyen fix közlekedési eszköze, és a házhoz rendelhető hajvágást, mint egyedi szolgáltatásunkat kipróbáljuk.

Azt hittem, a legtöbb időt, az fog elvenni, hogy egy olyan vállalkozás után kutatok, ami nem létezik, értem ezalatt azt, hogy olyan flottakezelőt válasszak ki, akivel könnyen és jó feltételek közt tudok együtt dolgozni. Kifejezetten örültem, amikor ajánlottak nekem egyet! Már akkor szimpatikussá vált a vállalkozás, amikor megnyitottam az oldalukat telefonon és az oldaluk tökéletesen volt optimalizálva a mobil kijelzőjére is! Nagyon sokan ott piszkítanak bele cégük sikerébe, hogy nem megfelelő weboldalt tartanak fent, így nem hogy csalogatná a potenciális ügyfeleket, hanem inkább elkergetni. Aztán a második kellemes csalódás, hogy több csomag közül, szinte teljesen saját kondíciómnak megfelelően kapom a futamidőre vonatkozó ajánlatot. Ezek mind olyan dolgok, amik egy kis vállalkozásnál szerintem nagyon meghatározó szempontok, hogy őket bízzuk meg autóink kezelésével.

Abban reménykedek, mivel a fodrászkofáshoz nem kellenek olyan túl nagy dolgok, mint mondjuk egy kerítésépítéshez, ezért kisebb autókból is bőven elég összehozni egy kedves flottát! Aztán, hogy mi működik a gyakorlatban és mi az elképzeléseimben majd kiderül, a lényeg, hogy tudom, kinek a segítségét fogom kérni flottakezelésben!

Ez már is sok terhet vesz le a vállamról, hisz egy probléma pipa, jöhet majd a többi terv, hogy egy teljes, egész szépség komplexumot hozzunk ki, a mostani jól menő fodrászüzletből! Úgy gondolom minden adott hozzá, hisz mint sok munkahelyen, nekem, azaz a főnöknek nem kell az alkalmazottakat stresszelni, hogy jól dolgozzanak, mert cimborám ezt a részét tökéletesen kézben tartja! Jó, ha egy emberben meg van egyszerre az ambíció és a tudás is, de meg jobb, ha két emberre van ez szétbontva, hisz akkor marad idő az életre is a munka mellett!