Hogy a fodrászom szíve ne csak nagy, de erős is legyen-Panangin Fortéval a szívritmuszavar ellen

Mi nők imádjuk, ha kényeztetnek minket, bár ez igaz mondjuk a férfiakra is. Ahogy a pénztárcánk engedi, persze időnként jól esik elmenni egy szépségszalonba és hagyni, hogy tejben vajban fürösszenek minket és megújulva lépjünk ki onnan. Utána csak élvezzük a bókokat, mennyire kisimultak vagyunk. Én három havonta szoktam például kozmetikushoz járni, ilyenkor egy arctisztító kezelésen és arcmasszázson esek át. A masszázs részét különösen kedvelem, ilyenkor olykor-olykor sikerül is elaludnom közben.

Nagyon sokáig kerestem jó fodrászt magamnak, mert mióta az eszemet tudom nem voltam egy fodrásznál, kettőnél több alkalommal. Valahogy mindig sikerült valami ballépést elkövetnie. Előfordult, hogy a formája nem lett olyan, mint amilyet mutattam, de az is megesett, hogy sokkal többet vágott, mint szerettem volna. Valahogy ez a fodrászok mániája én azt vettem észre. Értem én, hogy szeretnek kreatívak, lenni, de ha megbeszélünk valamit, szeretném, ha aszerint is cselekedne, elvégre vissza már nem tudja ragasztani a levágott tincseimet. Nagyon sok ismerősömet kértem, hogy ajánljanak jó fodrászt, de a neten is böngésztem fórumokat. Már bevallom őszintén a pénz se érdekelt annyira, csak csinálják meg rendesen a hajam. A festést mindig megoldom magamnak, arra sose szerettem pénzt kiadni, pedig hátközépig érő fürtjeim vannak és mindig horror árakat mondtak rá nekem.

Manapság egyre nagyobb divat, hogy a férfiak nem csak a hajukat mennek el vágatni fodrászatokba, hanem mióta nagyon hódít a szakáll mostanában, vannak kifejezetten erre szakosodott úgynevezett barber shopok is.

Nemrég sétáltam a városban és megláttam egy újonnan nyíló szépségszalont, nekem valahogy nagyon megtetszett az egésznek a hangulata és úgy éreztem, hogy be kell oda menjek. Nagyon kedvesen fogadtak és már másnapra kaptam is időpontot. Nagyon imponált, hogy egy teljesen új helyről volt szó és én lehetek az elsők között, akik ott megszépülhetnek, ráadásul még nyitási akció is volt, aminek különösen örültem. Sikerült egy férfifodrászhoz időpontot kapnom, és bevallom kicsit meg voltam szeppenve, mert életemben nem vágta még férfi a hajam. De valami csodát művelt a hajammal. Emellett pedig olyan fejmasszázst is kaptam, amit azóta is emlegetek. Legközelebb mikor mentem hiába kértem volna hozzá időpontot, sajnos mondták, hogy otthon lábadozik, mert sajnos elég súlyos szívritmuszavart diagnosztizáltak nála. Sajnos a barátnőm férjének is vannak a szívével problémák, ő a Panangin Forte-t szedi évek óta, és neki nagyon bevált. Ez a készítmény, ahogy én tudom bizonyos szívritmuszavarok kiegészítő kezelésére alkalmas, de anyukám például az idegei és az izomzata védelme érdekében kezdte el szedni a háziorvosa ajánlására. Használata előtt mindenképpen érdemes azért a kezelőorvossal konzultálni.

panangin forte

Következő alkalommal mikor bejelentkeztem már a kedvenc férfifodrászom fogadott. Természetesen említettem neki is a Panangin Forte-t, de mint kiderült már mások megelőztek, mert már pár hete szedte ő is, neki is hasonló jó tapasztalatai vannak a termékkel kapcsolatosan.